Om oss

GHP Ortho Center Storängsbotten AB bildades 2019 och var till en början ett helägt dotterbolag till GHP Ortho Center Stockholm AB men är sedan 2021 ett självständigt bolag inom koncernen GHP Specialty Care.

GHP Ortho Center Storängsbotten är en ortopedisk dagkirurgisk verksamhet med inriktning på undersökning, behandling och uppföljning av patienter med smärtande tillstånd i axel, knä, armbåge och fotled.

Kliniken har idag 18 omsorgsfullt utvalda medarbetare, varav sex heltidsanställda läkare med specialisering inom ortopedi som tillsammans effektiv mottagnings- och operationspersonal verkar i en vältrimmad organisation.

Den nyrenoverade verksamheten ligger central lokaliserat på Gärdet i Stockholm och har fem mottagningsrum samt en modern operationsavdelning för operationer i narkos och lokalbedövning och uppfyller samtliga krav gällande certifiering av ledning- och miljösystem samt hygien-, tillgänglighet-, och kompetenskrav.

Tack vare god tillgänglighet och avtal med Region Stockholm genom Vårdval Ortopedi och dagkirurgi samt avtal med de flesta försäkringsbolag för tillhandahållande av vård till kunder med privat sjukvårdsförsäkring kan patienter oftast erbjudas en tid till en ortopedspecialist inom några dagar. De flesta patienter går sedan vidare till sjukgymnast/fysioterapeut som ger anpassad behandling och utformar ett individuellt träningsprogram. För att säkerställa optimala vårdkedjor för patienter i behov av rehabilitering har GHP Ortho Center Storängsbotten nära samverkan till GHP Idrottscentrum och GHP Ortho Center Stockholm Rehab. Samarbetet präglas av ett effektivt och patientcentrerat arbetssätt med rätt vårdåtgärd, vid rätt tillfälle och för rätt patient.

GHP Ortho Center Storängsbotten har som vision att erbjuda ortopedkirurgisk vård med nollvision för vårdskador och vara en av landets absolut bästa enheter när det gäller patienttillfredsställelse och medicinska resultat. Välutbildade medarbetare och en välorganiserad organisation med en stark företagskultur skapar koncernens ledord ”kvalitet genom specialisering”.


Våra medarbetare

 

Magnus Ödquist 

VD/Överläkare Ortopedi

Per Svedinger

Överläkare Ortopedi

Stanislav Verbitski 

Överläkare Ortopedi och Fotkirurgi

Andreas Nyström

Överläkare Ortopedi

Ioannis Mouratidis 

Överläkare Ortopedi

Carl-Johan Silfverswärd

Överläkare Ortopedi

Cihan Cagatay 

Ortoped

Igor Zadonsky

Anestesiläkare

Tomas Nilsén

Anestesisjuksköterska

Helena Ryttberg

Anestesisjuksköterska

Lena Timber

Operationsundersköterska

Helena Näsman

Operationssjuksköterska

Åsa gavlefors

Operationssjuksköterska

Karin Steen 

Operationsundersköterska

Karin Orrebo 

Operationssjuksköterska

Cissi Zimdahl 

Sjuksköterska/OP-koordinator

Maria centervik

Sjuksköterska/OP-koordinator

Johanna lindberg

Undersköterska

Sussie Hansson

Undersköterska

Åse Blomberg

Undersköterska

Jenny Hallberg

Medicinsk sekreterare

Ettore Onnis

Klinikassistent

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.